Egyházközségi programok

2017.10.08 08:57

SZENT ANNA PLÉBÁNIA

Hirdetések

 

2017 10 08

Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország főpátrónája

„Magyarországról, édes hazánkról, ne felejtkezzél el szegény magyarokról!”

www.szentanna.org

 

A hét szentjei, ünnepei

 

szerda

Szent XXIII. János pápa

szombat

Szent I. Kallixtusz pápa és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja, házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen az életükön!

 

Egyházközségi programok

 

09, hétfő 16:00

A bibliaórán közösen olvassuk a Timóteushoz írt 1. levelet a Don Bosco Klubban. Mindenkit szeretettel várunk.

10, kedd 17:00

A Szent Mónika Társulat találkozója a rózsafüzérrel kezdődik.

13, péntek

08.00-18:00

Egésznapos szentségimádás egyházközségünk lelki-szellemi-erkölcsi megújulásáért.

13, péntek 17:00

Imaóra a betegekért, rózsafüzér, majd szentmise.

13, péntek 18:45

A családcsoport találkozik

       

 

 

Egyéb

 

Október hónapban hétfőtől szombatig 17.00 órától imádkozzuk közösen a rózsafüzért, majd utána 18.00 órától szentmise kezdődik a kápolnában. Ezeken a napokon nem lesz reggeli szentmise. Vasárnap is imádkozzuk az esti mise előtt a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk a közös imára egyházközségünk lelki-szellemi-erkölcsi megújulásáért. Aki nem tud eljönni, az otthon imádkozzon!

A Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszusra való előkészületünk jegyében október hónaptól kezdve minden pénteken szeretnénk, ha lenne egésznapos szentségimádás a kápolnában (08:-18:00). Erre hívunk mindenkit. Aki szeretne bekapcsolódni, az a hátsó asztalon kihelyezett lapokon feliratkozhat egy-egy óra imavirrasztásra. De aki csak teheti, ha csak rövid időre is, térjenbe egy csendes imára. Ezzel egyházközségünk lelki megújulását is szeretnénk elősegíteni. Köszönet azoknak, akik már jelentkeztek.

Az 1992-ben, vagy régebben, de újra ki nem váltott sírhelyek lejárnak. Aki igényt tart továbbra a sírhelyre, szíveskedjék az irodában újra váltani. A ki nem váltott sírhelyek újra eladhatóvá válnak. A lejárt sírokon emlékeztető cédulák lesznek. Ezt a cédulát kérjük, hogy hozzák magukkal az újra váltáshoz.

Köszönet azoknak, akik már befizették ez évi egyházi hozzájárulásukat (egyházi adó). Akik még nem tették meg, kérjük, tegyék meg!

Jubiláns házasokat köszöntünk november 26-án, vasárnap a 10 órás szentmisében. Ebben az évben is mindazok adhatnak hálát, és azokat hívjuk szeretettel, akik 5, 10, 15…25… stb. évvel ezelőtt kötöttek egyházi (templomi) esküvőt bárhol, de itt szeretnének hálát adni az együtt eltöltött időért. Kérjük, jelentkezzenek a plébánia irodájában vagy a sekrestyében november 16-ig. Meghívót senki nem kap külön.

 

 

 

                                                       A plébániai iroda nyitva tartása.

Hétfőtől péntekig de. 8-12. Szerdán és pénteken du. 2-5-ig is.

 
Vissza